احياي بافت‌ تاريخي تهران با رويکردهاي نوين

مسعود علويان صدر در گفتگو با ميراث آريا chtn)) ضمن بيان اين مطلب افزود: قرار است در اين نشست مشترک، طرحي مناسب براي احياي بافت‌هاي تاريخي با در نظر گرفتن رويکردهاي نوين در طراحي، مديريت و مشارکت مردمي مد نظر قرار مي‌گيرد.


اين مقام مسئول افزود: با توجه به مطالعات انجام شده در چند روز آينده جلسه‌اي با رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در مورد بافت‌هاي تاريخي شهر تهران خواهيم داشت و به طور يقين اين جلسه نتايج خوبي نيز در پي خواهد داشت.


به گفته علويان صدر؛ با توجه به صحبت‌هاي اوليه با شوراي شهر به اين نتيجه رسيديم که ديدگاه شوراي شهر و سازمان ميراث فرهنگي در اين رويکرد بسيار نزديک است.


وي با اشاره به چند نمونه الگو در شهر تهران اظهارداشت: در بافت حصار ناصري نقاط متعددي است که از ميان آنها مي‌توان به ميدان مشق اشاره کرد اين ميدان مي‌تواند بستر و مجموعه کاملي از مجموعه فرهنگي و تاريخي شهر تهران باشد.


وي با بيان اين‌که هم‌اکنون طرح ميدان امام خميني و ميدان مشق در مرحله نهايي شدن هستند تصريح کرد: اميد است با اقدامات اجرايي بتوان الگوي خوبي براي ساير شهرهاي کشور فراهم کرد يادآور شد:همچنين محور فرهنگي تاريخي که از ميدان ولي عصر و تجريش آغاز و تا ميدان راه‌آهن ادامه دارد و نيز بافت تاريخي و قديم عودلاجان از جمله نقاط و نشانه‌هايي هستند که به طرح احياي بافت نياز دارند.


به گفته وي؛ با نشست مشترک معاونت حفط و احيا و شوراي اسلامي شهر تهران نقاط نشانه و هدف با اين رويکرد مشترک تعريف و تکميل خواهند شد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388090955